main content
бокал с NESCAFÉ Фраппе Капучино с шоколадом

NESCAFÉ® Шоколад қосылған Капучино​ Фраппе

Дайындау үшін сізге қажет

  • 4 г (2 шай қасық) NESCAFÉ® Gold еритін кофе​сі
  • 30 мл бөлме температурасындағы су
  • 100 мл бөлме температурасында сүт
  • 10 мл шоколад шәрбаты
  • 2-3 үлкен мұз текшелері
  • 4-8 г қант (қалауыңыз бойынша)
  • шайқалған кілегей (қалауыңыз бойынша)

Дайындау үшін сізге қажет

  • Шейкер
  • Биік мөлдір бокал
  • Түтікше
Арабика дәндерін алтын түсті етіп қуыру
View product
Ұнтақталған Арабикамен
View product
Өзіңіз көріңіз!
NESCAFÉ® Шоколад қосылған Капучино​ Фраппе
шаги приготовления NESCAFÉ Фраппе Капучино с шоколадом
1-ҚАДАМ

Барлық ингредиенттерді шейкерге салыңыз

мужчина встряхивает NESCAFÉ Фраппе Капучино с шоколадом в шейкере
2-ҚАДАМ

10-15 секунд бойы қатты шайқаңыз

мужчина переливает NESCAFÉ Фраппе Капучино с шоколадом в высокий бокал
3-ҚАДАМ

Шоколадты шәрбатпен алдын ала безендіргеннен кейін биік мөлдір бокалға құйыңыз (қалауыңыз бойынша)

бокал NESCAFÉ Фраппе Капучино с шоколадом на столе
4-ҚАДАМ

Қажет болса, көпіршітілген кілегеймен безендіріңіз, түтікшені салыңыз және ләззат алыңыз!

Жазбада

  • Кофенің, судың, сүттің, сироптың, мұз текшелерінің және қанттың мөлшерін қалауыңызға қарай өзгертуге болады.
  • Шейкердің орнына тиісті өлшемдегі ауа өткізбейтін контейнерді пайдалануға болады.
  • Сүтті әрқашан өсімдік тектес сусынмен алмастыруға болады.
  • Ваниль немесе карамель сияқты басқа сироптарды да қолданып көріңіз.
  • Қаласаңыз, қызмет ету алдында стақанды мұзбен толтырыңыз.

NESCAFÉ® КОФЕСІМЕН ДАЙЫНДАЛҒАН БАСҚА ҚЫСҚЫ РЕЦЕПТТЕРДІ ҚАРАҢЫЗ

Мұзды кофе Фраппе: Вьетнамдық, Американдық, Латте, Манго. NESCAFÉ® еритін кофе арқылы түпнұсқа, сергітетін сусындарды дайындаңыз!

Все рецепты
  • NESCAFÉ® Вьетнамша Фраппе

    Вьетнамдық Фраппені қалай жасауға болады – NESCAFÉ еритін кофесімен рецепт

    NESCAFÉ® Вьетнамша Фраппе
  • NESCAFÉ® Фраппе Манго

    Осы экзотикалық Фраппенің әр жұтымында тропиктің дәмінен ләззат алыңыз.

    NESCAFÉ® Фраппе Манго
Пікірлер

Поделитесь своими впечатлениями о нашем рецепте. Мы уверены, многим ваш отзыв окажется полезным.